x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu victime, între Buzău și Râmnicu Sărat

Accident cu victime, între Buzău și Râmnicu Sărat

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2023   •   12:00
Accident cu victime, între Buzău și Râmnicu Sărat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc sâmbătă pe E85, între Buzău și Râmnicu Sărat. Patru persoane, între care un copil de șapte ani, sunt rănite.

„Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, două dintre mașini se deplasau pe sensul de mers Buzău spre Râmnicu Sărat, conduse de doi bărbați în vârstă de 24 și 38 de ani, din Buzău și București și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 45 de ani, din Vrancea”, anunță IPJ Buzău.

Polițiștii precizează că patru persoane sunt rănite, respectiv șoferul de 45 de ani, pasagerul acestuia, un minor în vârstă de 7 ani, din Vrancea, șoferul în vârstă de 24 de ani și pasagera acestuia, o tânără de 24 de ani, din Zărnești.

„Persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident victime