x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Crimă CUMPLITĂ la Botoșani. O adolescentă a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul a fost arestat

UPDATE Crimă CUMPLITĂ la Botoșani. O adolescentă a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul a fost arestat

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2023   •   15:46
UPDATE Crimă CUMPLITĂ la Botoșani. O adolescentă a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul a fost arestat
Sursa foto: antena3CNN

Bărbatul care a înjunghiat-o pe adolescenta de 14 ani pe un pod din localitatea Trușești, județul Botoșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Inițial, acesta a fugit de la fața locului dar a fost găsit de polițiștii de la transporturi în zona gării. 

Tânărul are 21 de ani și este din comuna Guranda. Se pare că bărbatul voia să aibă o relație de prietenie cu fata dar ea l-a refuzat. 

Adolescenta a fost înjunghiată în plină stradă cu un cuțit de 25 de ori și a murit în urma cumplitului atac. Suspectul a fost reținut și dus la audieri, fiind cercetat pentru omor.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin numărul de urgență 112 că în comuna Trușești o fată a fost înjunghiată pe stradă.

„Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești.

Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, informează Poliția Botoșani.

Potrivit unor surse Antena 3CNN, minora locuia într-un centru pentru copii, iar în momentul atacului era însoțită de fratele mai mic. Cei doi copii se aflau la colindat. 

 

O fată de 14 ani a fost înjunghiată pe stradă

×
Subiecte în articol: ingunghiere adolescenta