x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTA CU BOMBĂ din Piatra Neamţ a fost ridicată

ALERTA CU BOMBĂ din Piatra Neamţ a fost ridicată

19 Noi 2015   •   09:52
ALERTA CU BOMBĂ din Piatra Neamţ a fost ridicată
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

UPDATE: Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamţ a fost ridicată în jurul orei 10,22 după ce proprietarul genţii abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru AGERPRES, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

'Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamţ. A pus geanta acolo şi a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Joi dimineaţă, o patrulă de ordine publică a descoperit o geantă abandonată pe o cutie de protecţie a gazelor naturale din faţa unei staţii de carburanţi din centrul municipiului Piatra Neamţ.

Perimetrul a fost închis traficului rutier pe o rază de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamţ a fost semnalată joi dimineaţă la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru AGERPRES subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

"Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a staţiei de carburanţi o poşetă şi o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la faţa locului s-au deplasat specialiştii pirotehnişti şi din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier şi pietonal", a declarat subinspector Elena Bulgărea.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamţ, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit şi un centru comercial.

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba piatra neamţ bombă