x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambulanța, sufocată de cererile de testare Covid-19. Spitalul de Urgență Pitești testează gratuit

Ambulanța, sufocată de cererile de testare Covid-19. Spitalul de Urgență Pitești testează gratuit

05 Feb 2022   •   18:30
Ambulanța, sufocată de cererile de testare Covid-19. Spitalul de Urgență Pitești testează gratuit
Sursa foto: Lucian Alecu

Persoanele care au simptome de Covid se pot testa gratuit PCR, începând de sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în condițiile în care bolnavii cheamă tot mai des ambulanțele să-i testeze acasă.

„Spitalul Județean de Urgență Pitești continuă să se implice în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus și vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor. Astfel, începând de azi, persoanele cu simptomatologie sugestivă SARS - CoV-2 pot beneficia de testare gratuită de tip Real Time - PCR, la SJUP. Tot ce trebuie să facă e să prezinte codul de înregistrare al cererii de testare, emis de Direcția de Sănătate Publică Argeș”, arată spitalul.

În Argeș sunt înființate mai multe puncte de recoltare, unde persoanele pot merge să se testeze pentru a decongestiona stațiile de ambulanță, în condițiile în care creșterea numărului de persoane infectate cu virusul SARS- CoV-2 este rapidă, iar persoanele simptomatice cer ambulanța pentru testarea acasă.

Sâmbătă și duminică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești se fac testări între orele 9.00- 19.00.

×