x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Amendă pentru un botoșănean care a aprins grătarul pe trotuar

Amendă pentru un botoșănean care a aprins grătarul pe trotuar

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   14:15
Amendă pentru un botoșănean care a aprins grătarul pe trotuar

Un botoșenean în vârstă de 37 de ani a primit amendă de 1.000 de lei pentru că a aprins grătarul pe trotuar, în apropierea fostului cinematograf Luceafărul, din oraș.

Jandarmii din Botoșani l-au amendat cu 1.000 de lei pe un bărbat de 37 de ani, care a aprins grătarul pe trotuar, duminică seară, în apropierea fostului cinematograf Luceafărul, din municipiul Botoșani.

Sancțiunea a fost a aplicată de un echipaj de jandarmerie pentru nerespectarea prevederilor Legii picnicului, spațiul public din zona respectivă nefiind un loc autorizat în acest sens.

Alți trei botoșăneni au fost depistați de jandarmi în aceeași zonă, în timp ce consumau băuturi alcoolice și, fără să le pese de normele conviețuirii sociale civilizate, țipau fără motiv și proferau injurii.

De asemenea, în același loc, dar câteva ore mai târziu, jandarmii au amendat cu 500 de lei un bărbat care asculta muzică cu intensitate mare la sistemul audio din mașină, cu toate că era trecut de miezul nopții și locuitorii din apropiere doreau să se odihnească, dar nu puteau din cauza zgomotului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: amenda gratar