x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Amendați, după ce fiul lor a anunțat poliția că a răpit un alt copil

Amendați, după ce fiul lor a anunțat poliția că a răpit un alt copil

02 Noi 2020   •   22:12
Amendați, după ce fiul lor a anunțat poliția că a răpit un alt copil

Părinții unui copil de 13 ani au fost amendați luni de polițiștii din Brăila, după ce acesta a sunat de mai multe ori la 112, anunțând că a răpit un băiat de 14 ani și cerând 12.000 de lei în schimbul vieții presupusei victime.

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii au fost sesizați luni, în repetate rânduri, prin apel 112, de către o persoană care anunța faptul că ar fi răpit un minor de 14 ani. Acesta solicita suma de 12.000 de lei în schimbul vieții presupusei victime.

Polițiștii au început investigațiile într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

„În ciuda indicațiilor greșite furnizate de către apelant, polițiștii au reușit să-l localizeze pe acesta, la ferma unei cunoștințe, de pe raza județului Brăila”, au transmis polițiștii.

Este vorba despre un copil de 13 ani, asupra căruia a fost găsit și telefonul de pe care a sunat la 112. Împreună cu acesta se afla și presupusa victimă, un prieten al acestuia, în vârstă de 14 ani.

Părinții minorului care a apelat 112 au fost amendați cu 5.000 de lei pentru alertare falsă și cu 100 de lei pentru nesupravegherea minorului.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: părinți amendați