x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ca-n Vestul sălbatic: Amenințare cu arma pe o pășune din Mureș

Ca-n Vestul sălbatic: Amenințare cu arma pe o pășune din Mureș

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2024   •   20:28
Ca-n Vestul sălbatic: Amenințare cu arma pe o pășune din Mureș

Un bărbat de 48 de ani, din Miheșu de Câmpie. județul Mureș, este cercetat sub control judiciar, după ce a amenințat o altă persoană cu arma pe o pășune din județ. Arma nu era deținută legal de către agresor, aceasta fiind introdusă ilegal în țară.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. În continuare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Luduș a dispus plasarea acestuia sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Vineri, în jurul orei 18.30, Secția 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie a fost sesizată, prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o pășune din localitatea Miheșu de Câmpie, un bărbat ar fi îndreptat o armă spre aceasta.

Bărbatul a fost identificat de polițiști la fața locului, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din Miheșu de Câmpie. Arma a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.

Persoana care a apelat la 112 și-a manifestat dorința de a-și rezerva dreptul de a depune plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii unei posibile infracțiuni de amenințare.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, care au stabilit faptul că arma era deținută ilegal, fiind vorba despre o pușcă cu aer comprimat, introdusă în România, în mod ilegal, dintr-o altă țară.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor cauzei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arma amenințări Mureș