x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a ameninţat prin telefon personalul unei firme de credit financiar se află în custodia Poliţiei

Bărbatul care a ameninţat prin telefon personalul unei firme de credit financiar se află în custodia Poliţiei

14 Iul 2016   •   18:20
Bărbatul care a ameninţat prin telefon personalul unei firme de credit financiar se află în custodia Poliţiei
Sursa foto: FOTO: Captura video Antena 3

Bărbatul care a sunat la firma Provident din Capitală şi a ameninţat că în imobil se află amplasat explozibil a fost identificat şi se află în custodia Poliţiei, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

El a fost găsit la domiciliul său dintr-o comună din judeţul Prahova, în stare de ebrietate, iar la întrebările privind apelul de ameninţare acesta a confirmat că el este autorul, fiind nemulţumit de serviciile firmei respective.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, a precizat Poliţia.

Joi, în jurul orei 17,30, s-a primit un apel la 112 prin care o persoană a sesizat faptul că există o ameninţare cu bombă la sediul firmei unde îşi desfăşoară activitatea.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Serviciului Pirotehnic, care au evacuat clădirea în care se aflau circa 70 de persoane şi au demarat procedurile legale care se impun în astfel de cazuri.

Din primele verificări a reieşit că angajaţii firmei au sunat la 112 ca urmare a unui apel al bărbatului care a ameninţat personalul firmei respective.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Provident