x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeș: Un bărbat a părăsit carantina ca să îi facă pașaport copilului său

Argeș: Un bărbat a părăsit carantina ca să îi facă pașaport copilului său

17 Sep 2021   •   11:30
Argeș: Un bărbat a părăsit carantina ca să îi facă pașaport copilului său

Un bărbat, care trebuia să fie în carantină, a fost depistat de jandarmii din Argeș la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor, iar o altă tânără, de asemenea aflată în carantină, a plecat la București pentru un tratament stomatologic.

Potrivit IJJ Argeș, jandarmii au depistat joi la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor un bărbat de 25 de ani, asupra căruia fusese dispusă măsura carantinării la domiciliu, după sosirea din Franța.

Acesta ar fi motivat că a părăsit domiciliul pentru a-i face copilului său pașaport.

De asemenea, jandarmii din Câmpulung care verificau respectarea măsurii carantinării la domiciliu a unei femei în vârstă de 25 de ani au constatat faptul că aceasta a părăsit locuința, motivând că s-a deplasat în București pentru efectuarea unui tratament stomatologic.

Ambele persoane depistate că au încălcat măsura carantinării au fost amendate cu 1.000 de lei, iar situațiile au fost comunicate Direcției de Sănătate Publică Argeș, pentru a decide măsurile ce se impun în continuare.

De la începutul anului și până în prezent, jandarmii argeșeni au depistat peste 30 de persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: încălcare carantină