x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Razie a polițiștilor din Ilfov: 6,5 tone de articole pirotehnice, confiscate în urma unor percheziții domiciliare

Razie a polițiștilor din Ilfov: 6,5 tone de articole pirotehnice, confiscate în urma unor percheziții domiciliare

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2022   •   22:30
Razie a polițiștilor din Ilfov: 6,5 tone de articole pirotehnice, confiscate în urma unor percheziții domiciliare
Sursa foto: Foto: observator.tv

Polițiștii din Ilfov au confiscat vineri 6,5 tone de articole pirotehnice în urma unor percheziții făcute la persoane bănuite de comercializare de produse susceptibile de a fi contrafăcute și în urma unor verificări la un centru comercial din localitatea Dobroești.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au făcut vineri 3 percheziții la domiciliile mai multor persoane, bănuite de comercializarea produselor pirotehnice și articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute.

Concomitent, pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat verificări la un centru comercial din localitatea Dobroești.

În urma perchezițiilor și controalelor făcute, polițiștii au confiscat aproximativ 6,5 tone de articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3, 2.350 pachete de țigări fără timbru de acciză din România și 580 de articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii ilfoveni de la economic continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, contrafacere de marcă și respectiv orice operațiune cu articole pirotehnice fără drept.

La nivel național, Poliția Română desfășoară în această perioadă acțiunea „Foc de Artificii”-2022-2023, pentru prevenirea oricăror evenimente negative, generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: articole pirotehnice confiscate