x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoturism de lux, căutat în Cehia și Italia, descoperit la frontiera României

Autoturism de lux, căutat în Cehia și Italia, descoperit la frontiera României

15 Noi 2022   •   11:50
Autoturism de lux, căutat în Cehia și Italia, descoperit la frontiera României

Un autoturism de lux, semnalat ca bun căutat pentru confiscare în Cehia și Italia, a fost descoperit de polițiștii de frontieră din Ostrov. Mașina era introdusă în țară pe platformă de un român în vârstă de 35 de ani.

Potrivit Poliției de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia. Mașina se afla în posesia unui cetăţean român.

La Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat, luni, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehia.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia și Cehia.

Mașina, evaluată la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tainuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autoturism furat frontieră