x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat cercetat după ce ar fi rănit un câine. Acesta ar avea 8 câini, îngrijiți necorespunzător

Bărbat cercetat după ce ar fi rănit un câine. Acesta ar avea 8 câini, îngrijiți necorespunzător

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   22:40
Bărbat cercetat după ce ar fi rănit un câine. Acesta ar avea 8 câini, îngrijiți necorespunzător

Un bărbat de 34 de ani este cercetat de polițiștii din Olt după ce ar fi rănit un câine. Polițiștii au găsit în locuința acestuia 8 câini care ar fi îngrijiți necorespunzător.

Potrivit IPJ Olt, Biroul pentru Protecția Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Cezieni, județul Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat la locuința bărbatului 8 câini, care nu ar fi beneficiat de îngrijiri corespunzătoare.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, iar sâmbătă a fost emis un ordin de plasare în adăpost, animalele fiind ridicate și predate unei Asociații pentru Protecția Animalelor din județul Dolj.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat cercetat caine