x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a derapat și a ajuns în râul Cerna

Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a derapat și a ajuns în râul Cerna

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   22:45
Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a derapat și a ajuns în râul Cerna
Sursa foto: ISU Hunedoara

Un bărbat de 67 de ani a murit, iar o femeie de 65 de ani a ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a ajuns în râul Cerna. Victimele au fost blocate în autoturism, dar au fost scoase de pompieri.

Miercuri, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că un autoturism care se deplasa pe DJ 687 E, a derapat și a ajuns în râul Cerna, pe raza localității Teliucul Inferior. De urgență, pompierii Detașamentului Hunedoara s-au deplasat spre locul indicat, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, anunță ISU Hunedoara.

La fața locului au ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță județean și elicopterul SMURD Caransebeș.

„La sosirea echipajelor operative, cele două persoane erau blocate în autoturism, conducătorul auto aflându-se în stop cardio respirator. Pompierii au extras victimele, după care acestea au fost preluate de către echipajele de prim-ajutor. Femeia, în vârstă de 67 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital, de către echipajul SAJ. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de o oră și a fost declarat decedat de către medicul care a încadrat elicopterul SMURD”, potrivit sursei citate.

Cerna

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cerna accident