x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat decedat după ce a căzut dintr-o barcă în care se aflau un polițist și un jandarm

Bărbat decedat după ce a căzut dintr-o barcă în care se aflau un polițist și un jandarm

27 Dec 2017   •   10:23
Bărbat decedat după ce a căzut dintr-o barcă în care se aflau un polițist și un jandarm

Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Giurgiu a fost găsit decedat pe un lac din localitatea Stăneşti. 

"Un bărbat civil, în vârstă de 51 de ani, se afla în data de 24 decembrie împreună cu un jandarm şi un poliţist ce erau în timpul liber într-o barcă pe un lac cu o adâncime de aproximativ trei metri format artificial prin excavare din localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu. La un moment dat, barca ce avea vâsle din tablă s-a răsturnat şi toţi trei au căzut în apă. Jandarmul în vârstă de 49 de ani şi poliţistul în vârstă de 46 de ani au reuşit să ajungă la mal, s-au adăpostit într-o baracă din zonă şi au anunţat autorităţile, pentru că deja se instala hipotermia. Pompierii, scafandrii, jandarmii şi echipajele de poliţie au început căutările în zonă pentru găsirea bărbatului dispărut. Acesta a fost găsit decedat, la aproximativ cinci metri de mal, abia în seara zilei de 26 decembrie", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă. 

Potrivit sursei citate, în cauză a fost deschis dosar penal pentru pentru ucidere din culpă, braconaj cinegetic, pentru că în zonă a fost găsită şi o raţă decedată, şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la faţa locului fiind găsite tuburi de cartuşe. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, s-a creionat ideea că cei trei ar fi fost la vânătoare şi nu aveau autorizaţie, dar se face expertiză pentru a se constata dacă s-a tras cu arma poliţistului, dacă tuburile de cartuşe proveneau de la arma acestuia sau de la alta şi dacă raţa a fost împuşcată.

AGERPRES

×