x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat dispărut de acasă, găsit înecat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră

Bărbat dispărut de acasă, găsit înecat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră

23 Oct 2015   •   22:17
Bărbat dispărut de acasă, găsit înecat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră

Mitică Chiriţă de 35 de ani, din Valu lui Traian, căutat de familie şi poliţişti după ce în urmă cu trei zile a plecat de acasă şi nu a revenit, a fost găsit înecat de scafandri, vineri, în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona Murfatlar.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, în ziua dispariţiei, bărbatul a fost văzut într-un microbuz care se deplasa către Murfatlar şi, ulterior, în zona ocolului silvic al localităţii.

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit după ce un cumnat al persoanei dispărute a anunţat că a găsit pe malul stâng al canalului hainele acestuia şi telefonul mobil.

Trupul victimei, conform ISU, a fost găsit de scafandri la circa patru metri depărtare de mal, la o adâncime de aproximativ şapte metri.

Soţia bărbatului anunţase autorităţile că acesta avea probleme cu jocurile de noroc şi că, după ce ar fi pierdut la păcănele 3.500 de lei, bani luaţi în avans pentru a construi o casă, a avertizat că vrea să îşi pună capăt zilelor.

×