x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie după ce şi-a agresat copii

Bărbat, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie după ce şi-a agresat copii

17 Oct 2017   •   15:50
Bărbat, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie după ce şi-a agresat copii

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Aninoasa a fost reţinut după ce şi-a agresat cei doi copii minori, acesta încălcând astfel un ordin de protecţie obţinut de fosta soţie în instanţă, se arată într-un comunicat de presă postat marţi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, Poliţia oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Aninoasa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat cei doi copii minori aflaţi pe o bază sportivă din centrul oraşului Ţicleni, după care a plecat spre domiciliul fostei soţii, existând riscul să o agreseze şi pe aceasta. 

"La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliţie care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni. Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori şi de domiciliul acestora", se mai menţionează în comunicatul de presă. 

În baza probatoriului administrat în dosar, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a agresorului, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat instanţei cu propuneri legale. 

Aceeaşi sursă afirmă că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecţie, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES

×