x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat care lucra la anveloparea unei clădiri a căzut de pe schelă. A fost transportat la spital inconştient

Un bărbat care lucra la anveloparea unei clădiri a căzut de pe schelă. A fost transportat la spital inconştient

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   17:15
Un bărbat care lucra la anveloparea unei clădiri a căzut de pe schelă. A fost transportat la spital inconştient
Sursa foto: Hepta

Un bărbat care lucra la anveloparea unei clădiri în localitatea argeşeană Pietroşani a căzut de pe schelă, miercuri dimineaţă, de la aproape trei metri înălţime, fiind transportat la spital în stare de inconştienţă.

''La data de 20 martie, în jurul orei 9,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care efectua lucrări la înălţime, pe o schelă, pe raza localităţii Pietroşani, ar fi căzut şi ar fi suferit vătămări corporale'', au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi echipaje medicale.

Bărbatul a fost preluat de către ambulanţă în stare de inconştienţă şi transportat la o unitate medicală.

''Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, de 30 de ani, din Cicăneşti, lucra la societatea care efectua lucrări de anvelopare a unei clădiri din satul Bădeşti, comuna Pietroşani, şi ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri'', arată sursa citată.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 196, 349 şi 350 din Codul penal.

×
Subiecte în articol: bărbat schela cazut pietrosani