x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a ajuns la spital și zeci de animale au murit, într-un incendiu din Prahova

Un bărbat a ajuns la spital și zeci de animale au murit, într-un incendiu din Prahova

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2023   •   10:40
Un bărbat a ajuns la spital și zeci de animale au murit, într-un incendiu din Prahova
Sursa foto: Hepta

Un bărbat a ajuns la spital și zeci de animale au murit în urma unui incendiu produs într-o gospodărie din județul Prahova.

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din comuna Berceni, satul Moara Nouă.

La fața locului au fost trimise patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta la o casă de tip P+1+M, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, astfel că forțele de intervenție au fost imediat suplimentate. Pompierii au depus eforturi asidue pentru a împiedica propagarea focului, acesta extinzându-se cu repeziciune și la un grajd aflat în apropiere. Suprafața totală pe care s-a întins incendiul a fost de aproximativ 250 mp”, au anunțat pompierii.

Un bărbat a fost transportat la spital, iar în grajdul cuprins de flăcări au fost descoperite numeroase animale moarte.

„Acest eveniment a fost soldat cu rănirea unei persoane (bărbat, aprox. 40 ani, proprietarul gospodariei afectate), care a suferit arsuri de gradele II și III pe membrele superioare și la nivelul feței, astfel că a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital. De asemenea, în grajdul afectat de flăcări, au fost găsite 30 de porci și 10 păsări moarte”, au anunțat pompierii.

Incendiul a fost lichidat în jurul ore 02:30. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la o afumătoare lăsată nesupravegheată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu prahova