x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat trimis în judecată după ce a ucis un vecin şi l-a aruncat în Siret

Bărbat trimis în judecată după ce a ucis un vecin şi l-a aruncat în Siret

03 Iun 2019   •   15:15
Bărbat trimis în judecată după ce a ucis un vecin şi l-a aruncat în Siret

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, după ce şi-a ucis un vecin şi apoi l-a aruncat în râul Siret, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de procurori.

Potrivit acestora, crima a avut loc pe 10 decembrie 2018, după un conflict spontan pe care bărbatul de 44 de ani l-ar fi avut cu vecinul său. După săvârşirea faptei, agresorul, ajutat de un alt bărbat, a urcat victima într-o căruţă şi a aruncat-o în apele Siretului. Cadavrul a fost descoperit câteva săptămâni mai târziu.

"Pe fondul unei stări conflictuale anterioare, amplificată de un conflict spontan, inculpatul B.G. a lovit victima S.D. de mai multe ori cu un corp contondent peste cap şi corp, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa, după care, în jurul orei 21.30, ajutat de inculpatul H.G., a transportat victima cu o căruţă şi a aruncat-o în râul Siret", se precizează în comunicatul Parchetului.

Cel de-al doilea bărbat implicat în acest dosar este acuzat de favorizarea infractorului. Cei doi vor fi judecaţi de magistraţii Tribunalului Botoşani. AGERPRES

×