x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbați prinși în trafic, după ce au furat drujbe 

Bărbați prinși în trafic, după ce au furat drujbe 

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   12:00
Bărbați prinși în trafic, după ce au furat drujbe 
Sursa foto: Poliția Română

Trei bărbați au fost prinși în noaptea de miercuri spre joi în trafic de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște și ai Direcției Operațiuni Speciale, după ce ar fi furat dintr-o firmă din Câmpina șapte drujbe.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște și ai Direcției Operațiuni Speciale au depistat în trafic, în noaptea de miercuri spre joi, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat în județele Dâmbovița, Argeș și Prahova.

Pentru că au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcției Operațiuni Speciale.

Polițiștii au descoperit, în autoturism, 7 drujbe, ce ar fi fost furate dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, județul Prahova.

Bărbații au fost duși la sediul Poliției Târgoviște pentru cercetări.

De asemenea, polițiștii au constat faptul că pe numele unuia dintre bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta va fi dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

(sursa: Mediafax)

CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT

×
Subiecte în articol: furt drujbe politie