x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a înjunghiat două persoane la o petrecere a încercat a doua oară să se sinucidă, în arest

Bărbatul care a înjunghiat două persoane la o petrecere a încercat a doua oară să se sinucidă, în arest

12 Iul 2019   •   09:43
Bărbatul care a înjunghiat două persoane la o petrecere a încercat a doua oară să se sinucidă, în arest

Bărbatul de 32 de ani, din judeţul Arad, care a înjunghiat la petrecere două persoane, iar când a fost găsit de poliţişti a încercat să se omoare cu acelaşi cuţit, a încercat a doua oară să se sinucidă, în arest, folosind un cearşaf pentru a se spânzura, dar a fost salvat la timp şi este internat în stare critică.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, unde agresorul fusese dus după ce a fost scos din spital.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Arad, bărbatul a folosit un cearşaf pentru a se spânzura, însă poliţiştii care făceau un control de rutină l-au descoperit la timp şi l-au transportat la spital în viaţă.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au declarat, vineri, pentru AGERPRES, că pacientul este în stare critică, fiind internat la Secţia ATI, iar medicii care îl supraveghează sunt rezervaţi cu privire la şansele de recuperare.

În urmă cu o săptămână, bărbatul de 32 de ani şi-a înjunghiat fosta iubită, de 24 de ani, şi pe fratele acesteia, de 22 de ani. El văzuse pe Facebook că femeia participa la o petrecere la casa părinţilor, din localitatea Nădab, a mers acolo şi a înjunghiat-o, rănindu-l şi pe fratele acesteia, iar apoi a fugit. În aceeaşi noapte, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât. Agresorul a fost transportat la spital, unde a fost operat.

Tânărul înjunghiat a murit în spital, din cauza rănilor suferite, iar sora acestuia este în stare stabilă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală cu suspectul era în arest preventiv, fiind acuzat iniţial de tentativă de omor, încadrare juridică care va fi schimbată în omor şi tentativă de omor, după ce una dintre victime a decedat.

În timpul primelor audieri, care au avut loc în spital, suspectul şi-a recunoscut faptele, afirmând că a vrut să se răzbune doar pe fosta sa concubină, iar apoi să îşi ia viaţa şi că nu a vrut să mai rănească alte persoane. AGERPRES

×