x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal într-un mijloc de transport public, în Pitești. Un adolescent a ajuns la spital, după ce a fost bătut într-un autobuz de patru băieți

Scandal într-un mijloc de transport public, în Pitești. Un adolescent a ajuns la spital, după ce a fost bătut într-un autobuz de patru băieți

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2023   •   15:20
Scandal într-un mijloc de transport public, în Pitești. Un adolescent a ajuns la spital, după ce a fost bătut într-un autobuz de patru băieți

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost bătut de alți patru băieți într-un autobuz, într-o localitate limitrofă Piteștiului. Victima a ajuns la spital, iar agresorii, la Poliție.

Potrivit Poliției Aargeș, scandalul dintre cei cinci tineri a avut loc vineri seara, într-un autobuz.

La fața locului au intervenit polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care i-au identificat pe cei implicați.

Din primele verificări s-a stabilit că un băiat de 16 ani a fost agresat de alți adolescenți cu vârste între 12 și 16 ani, toți cei implicați fiind dintr-o localitate limitrofă Piteștiului.

Victima a mers la spita, iar polițiștii i-au adus la cunoștințăiar ulterior, în prezența unui părinte, faptul că are dreptul să depună plângere împotriva celor care l-au bătut, pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe.

De asemenea, tot în cursul serii, părinții celorlalți 4 minori implicați au fost invitați la sediul poliției. În urma verificărilor, aceștia au fost sancționați contravențional ca urmare a nesupravegherii minorilor, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 1.400 de lei.

De asemenea, față de cei 4 minori a fost dispusă amprentarea și fotografierea, pentru introducerea în bazele de date ale Poliției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie baiat spital