x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Beat și drogat, a furat mașina unui prieten, a izbit-o de un gard și a fugit

Beat și drogat, a furat mașina unui prieten, a izbit-o de un gard și a fugit

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   21:45
Beat și drogat, a furat mașina unui prieten, a izbit-o de un gard și a fugit

Un tânăr de 22 de ani din Ilfov a fost reținut după ce a condus fără permis mașina furată de la un prieten și a lovit-o de un gard din localitatea Dascălu, apoi a fugit. Polițiștii au aflat că acesta era drogat și băut.

Polițiștii din Ilfov au fost sesizați că un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din localitatea Dascălu, din Otopeni.

Oamenii legii au stabilit faptul că mașina se deplasa pe o stradă din comuna Dascălu și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care șoferul a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au identificat și depistat pe șofer la scurt timp pe o stradă din comună. Este vorba de un bărbat de 22 de ani, bănuit că ar fi condus autoturismul respectiv.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie, precum și faptul că tânărul a sustras mașina de la prietenul său.

Polițiștii rutieri ilfoveni l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0, 66 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și la testatarea cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul respectiv, iar marțiacesta a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive și distrugere.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: beat drogat fugit