x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență maximă: Bebeluș, pe post de armă contra polițiștilor!

Inconștiență maximă: Bebeluș, pe post de armă contra polițiștilor!

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   11:30
Inconștiență maximă: Bebeluș, pe post de armă contra polițiștilor!

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Brăești, județul Buzău, s-a certat cu soția și pentru a scăpa de polițiștii care au venit să o salveze pe femeie a ieșit în fața oamenilor legii cu bebelușul de 11 luni, devenind agresiv și amenințând.

Polițiștii Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizati prin apel la 112 despre un caz de violență domestică în Brăești. Un echipaj de poliție a mers la caz, iar pe o cale de acces către imobilul în care avusese loc agresiune a fost găsit un bărbat de 36 de ani, care se deplasa pe jos, cu un bebeluș în vârstă de 11 luni în brațe, acesta manifestând o atitudine agresivă, după conflicul cu soția.

„Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat și în relație cu polițiștii, cărora le-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență și ar fi încercat să-i agreseze. Bărbatul ar fi profitat de faptul că ținea în brațe minorul, pentru a îngreuna intervenția polițiștilor. Au fost dirijate forțe suplimentare la fața locului, iar in momentul în care intervenția nu a mai prezentat risc pentru copil, acesta fiind în siguranță, bărbatul a fost imobilizat și a fost înlăturată starea de pericol”, a transmis, vineri, Poliția Buzău.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au demarat cercetări pentru violență în familie. De asemenea, în urma probatorului administrat și a plângerii formulate de către doi dintre polițiștii care au intervenit la caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a dispus continuarea urmăririi penale față de agresor pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, totodată fiind luată măsura reținerii față de acesta pentru 24 de ore. Joi, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bebelus politie