x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistrița - Cadavrele a 3 bebeluși, descoperite în podul unui bloc de locuințe

Bistrița - Cadavrele a 3 bebeluși, descoperite în podul unui bloc de locuințe

10 Mar 2017   •   14:04
Bistrița - Cadavrele a 3 bebeluși, descoperite în podul unui bloc de locuințe
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro

Un băiat de 12 a făcută vineri o descoperire macabră în podul blocului în care locuiește din localitatea Bistrița-Bârgăului. Copilul a descoerit cadavrele în descompunere a 3 bebeluși. relatează bistrițeanul.ro.

Descoperirea a fost făcută în timp ce mama băiatului făcea curat în podul clădirii. Femeia a alertat autoritățile iar cadavrele au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Băiatul femeii a văzut sub un morman trupul unuia dintre copii, despre care a crezut că este o păpușă. Mama sa s-a apropiat și și-a dat seama că este vorba despre cadavrele a doi copii. Imediat, femeia a anunțat poliția. Polițiștii au fost cei care au descoperit cel de-al treilea copil.

Se pare că lângă trupurile copiilor a fost găsită și lenjerie intimă și un maieu plin de sânge. Este posibil ca mama celor doi gemeni morți să fi născut chiar acolo. Trupurile a doi dintre copii erau ascunse în doi saci de rafie.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident, o crimă sau moarte naturală și nici ce sexe au copiii sau dacă sunt înrudiți între ei. 

×