x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale BNR organizează exercițiu de evacuare în caz de incendiu

BNR organizează exercițiu de evacuare în caz de incendiu

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2023   •   13:15
BNR organizează exercițiu de evacuare în caz de incendiu

În clădirile Băncii Naționale a României vor fi realizate exerciții de evacuare în caz de incendiu. Acestea se vor desfășura luni, între orele 14.00-16.00.

"Astăzi, 8 mai 2023, în intervalul orar 14:00 - 16:00, va avea loc un exerciţiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu, urmat de un exerciţiu de continuitate a structurilor BNR cu activităţi critice", transmite BNR.

Exercițiul urmărește verificarea modului de acțiune a angajaților Băncii Centrale, a celor cu atribuții în acest sens și a persoanelor care au responsabilități de continuitate a activității instituției. 

"Această acţiune va implica toate persoanele aflate, în momentul alarmării, în imobilele BNR din str Doamnei nr 8, Lipscani nr 25 şi Lipscani nr 16, inclusiv vizitatorii, personalul de service, etc. Evacuarea întregului personal se va face în următoarele locuri: parcarea auto BNR din str. Doamnei nr. 8, în faţa statuii Eugeniu Carada (str. Lipscani colţ cu str Carada), în faţa bisericii Stavropoleos. După terminarea exerciţiului angajaţii BNR îşi vor relua activitaţiile, în cel mai scurt timp posibil", anunță BNR.

×
Subiecte în articol: bnr incendiu exercitii