x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoșani - Copil de 6 ani în comă alcoolică, transportat de urgență la spital

Botoșani - Copil de 6 ani în comă alcoolică, transportat de urgență la spital

23 Noi 2016   •   10:15
Botoșani - Copil de 6 ani în comă alcoolică, transportat de urgență la spital
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Caz şocant în comuna botosăneană Coțușca unde un copil de şase ani a ajuns, în comă alcoolică la spital, după ce a băut vin. Reprezentanţii DGASPC au deschis o anchetă, iar poliţiştii i-au amendat pe părinţi pentru nesupravegherea minorului.


Copilul a găsit pe stradă, duminică, o sticlă de vin şi a băut din ea. Părinţii nu au observat şi minorul acuza o stare de somnolenţă, iar un vecin a chemat ambulanţa. A fost transportat la spital, aproape de comă alcoolică, probele prelevate de cadrele medicale arătând că băiatul a avut o alcoolemie de 1,15 grame per litru alcool pur în sânge. A primit tratament de specialitate, iar marţi a fost externat. „Din discuţia medicilor cu părinţii, aceştia au spus că minorul a consumat aproximativ 200 ml de vin. În acest moment starea copilului este bună urmând a fi externat”, a declarat Ştefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Mavromati, citat de monitorulbt.ro.


În paralel, reprezentanţii DGASPC au declanşat o anchetă şi s-a constatat că a fost un accident casnic, copilul fiind încredinţat în continuare familiei, însă cu supravegherea specialiştilor.

×
Subiecte în articol: copil in coma alcoolica