x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Arestat după ce a încălcat obligaţiile arestului la domiciliu

Brăila: Arestat după ce a încălcat obligaţiile arestului la domiciliu

26 Apr 2017   •   18:34
Brăila: Arestat după ce a încălcat obligaţiile arestului la domiciliu

Un brăilean de 30 de ani a fost arestat după ce a fost depistat că a încălcat obligaţiile stabilite de organele judiciare cu privire la măsura arestării la domiciliu, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de IPJ Brăila. 

După ce a fost verificat la domiciliu de către organele judiciare şi s-a constatat lipsa acestuia, bărbatul a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Brăila. 

Judecătoria Brăila a admis sesizarea poliţiştilor de investigaţii criminale de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. 

Pe numele acestuia a fost emis mandatul de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila. 

Bărbatul este acuzat că, în 2015, împreună cu alte trei persoane, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui alt brăilean, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil şi suma de 600 de lei, pe o stradă din municipiu. 

Poliţişti au întocmit în cauză dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar pe numele acestuia Judecătoria Brăila a dispus, la data de 27.06.2016, măsura arestului la domiciliu, faţă de celelalte trei persoane, fiind, de asemenea, luate măsuri preventive. AGERPRES

×