x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Patru persoane rănite şi peste o sută de copaci doborâţi în urma furtunii

Brăila: Patru persoane rănite şi peste o sută de copaci doborâţi în urma furtunii

25 Iul 2017   •   20:59
Brăila: Patru persoane rănite şi peste o sută de copaci doborâţi în urma furtunii
Sursa foto: Andesign101/Getty Images/iStockphoto

Patru persoane au fost rănite, peste o sută de copaci au fost doborâţi şi zeci de maşini au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marţi seara, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

'O femeie a fost lovită de un copac doborât de vânt în staţiunea Lacu Sărat şi a fost internată cu politraumatisme la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde se află în comă. Soţul acesteia se află internat şi el în spital, conştient, în stare stabilă. O altă femeie se află internată cu escoriaţii, este conştientă, la UPU, iar un alt bărbat a fost rănit, dar nu a necesitat internarea', a declarat lt. col. Stoian.

Peste o sută de copaci au fost rupţi de vânt în judeţul Brăila, din care jumătate în municipiul reşedinţă de judeţ, iar un acoperiş a fost smuls de vânt pe bulevardul Dorobanţilor, unul din cele mai circulate din municipiu, şi a căzut peste maşinile aflate în mers pe şosea, avariindu-le. www.agerpres.ro

×