x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bunuri în valoare de peste o jumătate de milion de lei, confiscate de poliţiştii din Giurgiu

Bunuri în valoare de peste o jumătate de milion de lei, confiscate de poliţiştii din Giurgiu

17 Dec 2018   •   15:23
Bunuri în valoare de peste o jumătate de milion de lei, confiscate de poliţiştii din Giurgiu

Bunuri în valoare totală de peste o jumătate de milion de lei au fost confiscate de poliţiştii giurgiuveni la finalul săptămânii trecute, se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, au organizat şi desfăşurat o acţiune comună în Punctul de trecere al frontierei Giurgiu - Ruse, pe linia protejării drepturilor de proprietate intelectuală. Cu ocazia controlului asupra a două autocare care efectuau transport de persoane pe ruta Istanbul-Bucureşti, poliţiştii au depistat în cala acestuia cantitatea de peste 6500 de articole de încălţăminte, îmbrăcăminte şi parfumuri, produse ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României şi sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 515 mii de lei", se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că bunurile aparţineau unei femei de 32 ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov şi unui cetăţean turc, de 56 ani, din Istanbul, Turcia.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bunuri confiscate giurgiu