x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doreii în acțiune! Angajaţii unei primării au secționat cablurile de semnalizare feroviară

Doreii în acțiune! Angajaţii unei primării au secționat cablurile de semnalizare feroviară

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2023   •   19:00
Doreii în acțiune! Angajaţii unei primării au secționat cablurile de semnalizare feroviară

Cablurile de semnalizare feroviară au fost rupte sau secționate astăzi, în jurul orei 11.30, între stațiile Valu lui Traian-Basarabi, de către angajații Primăriei Valu lui Traian, care executau lucrări în proximitatea căii ferate. Anunțul a fost făcut de purtător de cuvânt CFR SA,Oana Brânzan

”Din cauza acestui deranjament, circulația a 13 trenuri de pe ruta Constanța - București s-a desfășurat în condiții speciale, cu îndrumarea trenurilor pe intervalul de stații respectiv, de către personalul feroviar, prezent pe teren, fiind înregistrate  întârzieri de 5, până la 65 de minute, față de graficul normal de circulație.

Echipele feroviare de interventie ale SRCF Constanța lucrează și la această oră pentru înlocuirea/repararea cablurilor rupte/secționate în zona Valul lui Traian - Basarabi, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții normale de trafic.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și restabilirea circulației  conform orelor din Mersul Trenurilor”, a incheiat Oana Brânzan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: cabluri semnalizare feroviara angajati