x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Campanie de vaccinare la Timișoara. Se fac a doua doză Pfizer și imunizarea cu Johnson&Johnson

Campanie de vaccinare la Timișoara. Se fac a doua doză Pfizer și imunizarea cu Johnson&Johnson

14 Mai 2021   •   15:27
Campanie de vaccinare la Timișoara. Se fac a doua doză Pfizer și imunizarea cu Johnson&Johnson

Autoritățile din Timișoara anunță că a început a doua parte a evenimentului în cadrul căruia oamenii se pot vaccina fără programare. În acest weekend, la centrul de vaccinare sunt așteptate persoanele care trebuie să facă a doua doză, dar și cele care doresc să se imunizeze cu serul Johnson&Johnson.

Evenimentul a început vineri și va ține până duminică. În interiorul centrului pot face rapelul Pfizer cei care s-au vaccinat în cadrul evenimentului în urmă cu trei săptămâni, dar se pot imuniza și persoanele care doresc o singură doză cu serul Johnson&Johnson.

„Maratonul Vaccinării din 23-25 aprilie fost o inițiativă comunitară fără precedent, care a dat tonul acțiunilor similare la nivel național. Acum, Asociatia ATI Timisoara, împreună cu o echipă minunată de sute de voluntari medici, asistenți și studenți vă așteaptă din nou, de data aceasta pentru rapel Pfizer. În plus, ei vin acum cu o nouă oportunitate de vaccinare fără programare pentru persoanele care încă nu s-au vaccinat anti-Covid: doze de vaccin Johnson&Johnson, pentru care nu este nevoie de rapel (doză unică)”, a anunțat primarul orașului Timișoara Dominic Fritz.

Evenimentul se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri CRAFT de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

×