x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut după ce a cultivat canabis în trei sere pe malul unui râu din Timiș

Bărbat reținut după ce a cultivat canabis în trei sere pe malul unui râu din Timiș

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   17:45
Bărbat reținut după ce a cultivat canabis în trei sere pe malul unui râu din Timiș

Un bărbat a fost reținut după ce ar fi cultivat canabis, în apropierea unui râu din Timiș, în trei sere cu o suprafață totală de peste 1.300 de metri pătrați. DIICOT cere arestarea preventivă a bărbatului.

Procurorii DIICOT Timișoara arată că inculpatul a inițiat și întreținut, în apropierea râului ce străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor, destinată comercializării.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate din trei sere, ce însumează o suprafață 1.300 de metri pătrați, un număr de 120 plante de canabis, în diferite stadii de dezvolare, cu înălţimea de aproximativ 4 metri, la tulpină, totalizând cantitatea de 1.640 kilograme masă verde.

De asemenea, din locuință au fost ridicate aproximativ 90 de cutii şi pungi din material plastic transparent, în care era ambalată cantitatea de 121,3 kilograme de muguri de canabis.

Bărbatul a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc, iar joi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis sere