x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Captură de droguri la Vama Nădlac: Patru persoane reținute

Captură de droguri la Vama Nădlac: Patru persoane reținute

10 Mar 2020   •   12:56
Captură de droguri la Vama Nădlac: Patru persoane reținute

Polițiștii din Bacău şi cei ai Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Oradea, alături de procurori DIICOT, au găsit într-o mașină, la Nădlac, sute de grame de cannabis. S-au făcut 9 percheziții în Bacău, la care s-au găsit droguri și bani.

Potrivit Poliâiei, polițiștii din Bacău şi cei ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, împreună cu procurorii DIICOT Bacău au controlat un autoturism la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Mașina făcea transport de colete și în ea s-au găsit 630 de grame rezină de cannabis, ascunse în diferite obiecte.

Pentru destructurarea rețelei de trafic de droguri ce acționa în județul Bacău, poliţiştii au făcut luni 9 percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat droguri de risc şi substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare (grindere, cântare, țiple, folii aluminiu), telefoane mobile și tablete, 11.600 de lei, 300 de Euro, 115 lire sterline și 121 de dolari.

7 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău, 4 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

 Mediafax

×