x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cât te costă să închiriezi pentru prichindelul tău un Moș Crăciun autentic

Cât te costă să închiriezi pentru prichindelul tău un Moș Crăciun autentic

21 Dec 2017   •   13:32
Cât te costă să închiriezi pentru prichindelul tău un Moș Crăciun autentic

O firmă din Timișoara care organizează petreceri și evenimente pentru copii a dezvoltat o afacere care merge ca pe roate în preajma Crăciunului.

Astfel, de cinci ani, firma are una dintre cele mai mari echipe de Moș Crăciuni din țară, ce pot fi închiriați de către familii în Ajun, dar și pentru serbări sau alte evenimente. Iar prețurile sunt fabuloase, mai ales în cazul Moș Crăciunilor cu barbă albă, naturală, care au o vârstă respectabilă. 350 de lei, atât trebuie să scoată din buzunar părinții care doresc ca prichindeii lor să fie vizitați, în Ajunul Crăciunului, de un Moș “autentic”.

Acesta vine însoțit și de un spiriduș, iar vizita nu durează mai mult de 20 de minute. Deși prețurile sunt mari, Moș Crăciunii de abia fac față cererilor în seara de Ajun. Tariful pentru un Moș Crăciun deghizat este de 150 de lei, tot pentru 15-20 de minute. “Avem șase Moș Crăciuni autentici, cu păr cărunt, natural și barba albă, cu vârste între 50 și 65 de ani, și mai avem încă patru Moș Crăciuni deghizați, adică mai tinerei, cu barbă falsă, perucă.

De fiecare dată, Moș Crăciunii autentici vin însoțiți de un spiriduș ajutător, aceștia fiind foarte solicitați mai ales în seara de Ajun, între orele 17.00 – 23.00 sunt ocupați cam pentru toate zonele Timișoarei”, ne-a declarat Mădălin Pătrașcu, coordonatul echipei de Moș Crăciuni. Potrivit reprezentanților firmei, fiecare Moș Crăciun poartă o discuție cu părinții pentru a afla ce să-i transmită copilului în timpul vizitei. “După ce intră în încăpere, Moș Crăciun îi ascultă pe copii, le pune întrebări: dacă au fost cuminți, ce și-au dorit de la Moșul.

Este dialogul clasic dintre Moș și copii. Dacă este un grup mai mic de copii, și spiridușul poate să facă o activitate cu ei. Înainte de a intra, părinții le dau indicații Moșilor în ceea ce privește numele copiilor, ce ar dori părinții să transmită, ori că au fost prea cuminți, ori că n-au fost cuminți în anumite situații, sunt anumite detalii pe care vor părinții să le transmită înainte de vizită”, a explicat Mădălin Pătrașcu.

Sursa: pressalert.ro

 

×