x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz incredibil la Arad! Doi soţi au încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, ascuns sub o pătură

Caz incredibil la Arad! Doi soţi au încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, ascuns sub o pătură

14 Mai 2018   •   12:12
Caz incredibil la Arad! Doi soţi au încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, ascuns sub o pătură

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere Nădlac II - Csanadpalota au descoperit, ascuns sub o pătură, într-un autoturism înmatriculat în Elveţia, un copil pe care părinţii intenţionau să îl treacă ilegal frontiera în Ungaria. 

"La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul turc Askin A., însoţit de soţia sa, cetăţean român, Carmen A. Cei doi călătoreau într-un autoturism înmatriculat în Elveţia. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns sub o pătură pe bancheta din spate a autoturismului, un copil minor", a precizat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, comisar şef Laura Beatrice Bondar. 

Potrivit sursei citate, în cursul cercetărilor, cei doi au declarat că minorul este copilul lor, are vârsta de 7 ani şi doreau să ajungă cu el în Elveţia. Ei au mai spus că au recurs la această metodă deoarece paşaportul românesc al copilului, prezentat la control, era expirat şi nu i-au obţinut un alt document de călătorie valabil. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, împotriva celor doi soţi să fie dispuse măsurile legale care se impun, se mai arată în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: copil scos din tara ilegal