x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Vatra Dornei. Proprietarii unei case care ardea nu i-au lăsat pe pompieri s-o stingă

Caz șocant la Vatra Dornei. Proprietarii unei case care ardea nu i-au lăsat pe pompieri s-o stingă

27 Oct 2017   •   19:30
Caz șocant la Vatra Dornei. Proprietarii unei case care ardea  nu i-au lăsat pe pompieri s-o stingă

Pompierii din Vatra Dornei au privit neputincioși cum o locuință a ars complet în municipiu pentru că li s-a interzis accesul pe proprietate.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajului, ardea o casă de locuit, iar mai mulți cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie, alimentată dintr-un heleşteu, şi nu au permis accesul militarilor pe proprietate.

 

Pompierii au supravegheat, de la limita proprietăţii, pentru ca incendiul să nu se propage la vecinătăţi, iar la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia echipajelor de poliţie şi jandarmerie.

Abia după ce locuinţa a ars în totalitate, proprietarul a solicitat intervenţia pompierilor pentru a stinge jarul rămas care să nu fie purtat de vânt. După lichidarea ultimelor focare, pompierii au întocmit documentele de intervenţie.

Ulterior, ISU Suceava a demarat procedura de informare a organelor abilitate privind acest aspect.Observator.tv

×