x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant! O femeie din Arad a fost de agresată de oamenii străzii, pentru că nu a vrut să le ofere bani

Caz șocant! O femeie din Arad a fost de agresată de oamenii străzii, pentru că nu a vrut să le ofere bani

11 Oct 2017   •   13:43
Caz șocant! O femeie din Arad a fost de agresată de oamenii străzii, pentru că nu a vrut să le ofere bani

Problema cerşetoriei în stradă capătă amploare! Cu toţii am auzit de astfel de situaţii, sau poate chiar ni s-a întâmplat să fim agresaţi de cei cărora refuzăm să le dăm bani, la colţul străzii. Este şi păţania unei femei din Arad, care a fost urmărită până la maşină de o cerşetoare de etnie rromă.

După ce a refuzat să îi ofere bani, femeia a fost şocată să constate că a fost urmărită în parcarea unui supermarket, până la maşină, unde a fost la un pas să fie agresată de cerşetoarea insistentă. În semn de răzbunare, aceasta din urmă a împins-o cu putere pe femeie, lovind-o cu uşa maşinii, spunându-i să „îi facă loc”. 

Iar asta nu e tot. După ce a dus căruciorul la loc, o altă femeie, tot de etnie rromă i-a cerut mâncare şi nu era singură, ci însoţită de zece persoane. Femeia mărturiseşte că a trăit momente de panică, în care s-a temut pentru siguranţa ei. 

„Cum este posibil să se întâmple așa ceva într-un oraș care se vrea civilizat? De ce nu face nimeni nimic? De ce Aradul a ajuns plin de astfel de oameni?”, pune un semn de întrebare arădeanca supărată.Observator.tv

×
Subiecte în articol: oamenii strazii