x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Haltele Neptun și Costinești Tabără vor fi modernizate

Haltele Neptun și Costinești Tabără vor fi modernizate

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   21:45
Haltele Neptun și Costinești Tabără vor fi modernizate

Haletele Neptun și Costinești Tabără vor fi modernizate cu fonduri nerambursabile și de la bugetul de stat. CFR SA a lansat licitația pentru execuția lucrărilor.

Compania CFR SA anunță că au fost lansate licitațiile pentru modernizarea clădirilor de călători din haltele Neptun și Costinești Tabără.

Licitațiile vizează elaborarea proiectelor tehnice și execuția lucrărilor de modernizare.

Valoarea estimată este de 18.213.251,82 lei fără TVA pentru Neptun și de 15.285.568,12 lei, fără TVA pentru Costinești Tabără.

Sursa de finanțare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile din Pprogramul Transporturi și de la Bugetul de stat, durata pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor fiind de 12 de luni, pentru fiecare contract.

Modernizarea clădirilor include următoarele lucrări: clădiri noi de călători, peroane noi, inclusiv rampe pentru persoanele cu dizabilități, sistematizarea accesului la peroane, amenajarea trecerilor la nivel, garduri de protecție în zona liniilor, instalații moderne de telecomunicații și pentru siguranța circulație și sistem de supraveghere video.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cfr neptun costinesti