x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cluj: Peste 3 kilograme de cannabis confiscate de polițiști în urma unor percheziții

Cluj: Peste 3 kilograme de cannabis confiscate de polițiști în urma unor percheziții

03 Noi 2022   •   13:46
Cluj: Peste 3 kilograme de cannabis confiscate de polițiști în urma unor percheziții

Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj au făcut 4 percheziții domiciliare în Cluj-Napoca și în alte localități din județul Cluj, într-un dosar de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe interzise.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate peste 3 kilograme de de cannabis, peste 1 kilogram de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene. De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

Din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița.

În cursul zilei de joi aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cannabis