x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Conflictele în familie dau bătăi de cap polițiștilor sibieni

Conflictele în familie dau bătăi de cap polițiștilor sibieni

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2022   •   11:45
Conflictele în familie dau bătăi de cap polițiștilor sibieni

Polițiștii din Sibiu au avut marți zece intervenții pentru aplanarea unor conflicte în familie. Au fost emise două ordine de protecție, dintre care unul pe numele unei femei care și-a lovit concubinul cu o sticlă în cap.

Potrivit IPJ Sibiu, marți, polițiștii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea a 10 stări conflictuale manifestate între membrii de familie, în întreg județul. În două situații s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, marți seara, un bărbat de 45 de ani a sesizat Poliția cu privire la faptul că partenera sa, o femeie în vârstă de 42 de ani, l-ar fi agresat fizic, în timp ce se aflau în locuința din municipiul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unui conflict spontan, concubina l-ar fi lovit pe bărbat cu o sticlă în zona capului. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii și au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

Tot marți seara, polițiștii din Agnita au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Mihăileni, după ce, în urma sesizării primite din partea soției, s-a constatat că acesta ar fi agresat-o fizic pe femeie. Și în acest caz este în derulare o anchetă penală care vizează săvârșirea aceleiași infracțiuni, violență domestică.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităților de parchet competente.

×
Subiecte în articol: Poliția Sibiu conflicte familie