x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanţa: Ceasuri contrafăcute importate din China în valoare de peste 1 milion lei, descoperite în port

Constanţa: Ceasuri contrafăcute importate din China în valoare de peste 1 milion lei, descoperite în port

09 Feb 2017   •   15:39
Constanţa: Ceasuri contrafăcute importate din China în valoare de peste 1 milion lei, descoperite în port

Poliţiştii Gărzii de Coastă, în colaborare cu vameşii, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea, peste 2.600 ceasuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare aproximativă de 1.078.000 lei. 

Un comunicat transmis joi, de Garda de Coastă, informează că în cursul realizării unui control amănunţit asupra unui container, sosit din China, pentru o societate comercială din judeţul Ilfov, au fost descoperite 2.690 ceasuri de mână (pentru femei şi bărbaţi), în valoare aproximativă de 1.078.000 lei, contrafăcute sub siglele unor mărci internaţionale cunoscute. 

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către vameşi, iar poliţiştii anchetează cazul sub aspectul infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care-l prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Administratorul societăţii comerciale importatoare este cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti. AGERPRES

×