x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanţa: Un şofer băut a doborât cu maşina un gard de beton, chiar în dreptul sediului Poliţiei

Constanţa: Un şofer băut a doborât cu maşina un gard de beton, chiar în dreptul sediului Poliţiei

20 Apr 2019   •   15:40
Constanţa: Un şofer băut a doborât cu maşina un gard de beton, chiar în dreptul sediului Poliţiei

Un bărbat de 50 de ani, aflat la volan sub influenţa alcoolului, a fost rănit sâmbătă, pe DN 38, după ce a intrat în gardul de beton al unei locuinţe aflată chiar în dreptul sediului Poliţiei Negru Vodă, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Un bărbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Comana către Negru Vodă, iar la un moment dat, ajungând în dreptul sediului Poliţiei Negru Vodă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil (de vizavi de Poliţie)", precizează sursa citată.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a ieşit pozitiv, fiind înregistrată o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, conducătorul auto, aflat singur în autoturism, a scăpat cu răni uşoare deşi coliziunea a fost puternică, acordându-i-se îngrijiri medicale de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. La faţa locului s-au deplasat şi cinci pompieri, cu o autospecială a Gărzii de Intervenţie Chirnogeni, aceştia deconectând bornele bateriei autoturismului implicat în accident.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident constanta