x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Controale de amploare la patinoarele din Capitală. Amenzi mari și un centru a fost închis

Controale de amploare la patinoarele din Capitală. Amenzi mari și un centru a fost închis

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2022   •   22:05
Controale de amploare la patinoarele din Capitală. Amenzi mari și un centru a fost închis
Sursa foto: antena3

Un patinoar și un centru de închiriere a patinelor din Capitală au fost închise temporar. Au fost aplicat și amenzi de 56.000 de lei firmelor care administrează aceste locuri.

Polițiști și reprezentanți ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor București au verificat 5 societăți comerciale care au ca obiect administrarea de patinoare, oferire spre închiriere de patine și comercializarea de produse alimentare. Au fost făcute făcute verificări vizând respectarea legislației în vigoare, în scopul asigurării prevenirii și combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor, precum și a altor fapte de natură penală și contravențională, anunță Poliția Capitalei. 

Au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 56.000 de lei și au fost ridicați în vederea confiscării 4.180 de lei.

De asemenea, a fost oprită temporar prestarea serviciilor pentru un patinoar și activitatea de închiriere a patinelor din Sectorul 3 și pentru zona unde se comercializează produse alimentare.

Poliția Capitalei anunță că verificările vor fi continuate cu privire la întreaga activitate desfășurată de către societăți, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

×
Subiecte în articol: patinoar capitala inchis