x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan! Copil de 8 ani, rănit într-un accident produs de un șofer băut

Inconștiență la volan! Copil de 8 ani, rănit într-un accident produs de un șofer băut

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2023   •   19:46
Inconștiență la volan! Copil de 8 ani, rănit într-un accident produs de un șofer băut
Sursa foto: Hepta

Un copil de 8 ani a fost rănit, marți, în urma unui accident care a avut loc în Timișoara, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 19 ani, care era băut.

Potrivit Poliției Timiș, tânărul în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe banda 1 pe strada Cloșca, dinspre Săcălaz spre Timișoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe același sens de mers.

În urma accidentului, un copil în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost rănit.

Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil accident