x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Un copil care suferă de autism a dispărut de acasă pe parcursul nopții

Brăila: Un copil care suferă de autism a dispărut de acasă pe parcursul nopții

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2023   •   08:22
Brăila: Un copil care suferă de autism a dispărut de acasă pe parcursul nopții

Un copil din județul Brăila care suferă de autism a dispărut de acasă pe parcursul nopții. El este căutat de polițiști, de rude și de voluntari, dar și de un câine de urmă.

Potrivit IPJ Brăila, vineri dimineață „în jurul orei 4.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Rurală Făurei au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că nepotul său, Androne Ion Adrian, în vârstă de 13 ani, din satul Drogu ar fi plecat în această noapte, în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”.

Copilul suferă de autism și nu vorbește, au mai anunțat polițiștii. Au fost constituite echipe operative mixte, formate din polițiști, jandarmi, pompieri care au plecat în căutarea copilului.

Totodată, la activitățile de căutare participă voluntar și reprezentanți din partea autorităților publice locale. De asemenea, pentru căutări este folosit de polițisti și un câine de urmă.

Semnalmentele copilului sunt următoarele: 1,80 m, păr șaten deschis, ochi negri și acnee la nivelul fetei. Vestimentație: pulover de culoare gri, pantaloni de culoare negru cu roșu.

Pentru copil a fost solicitată căutarea la nivel naţional și Internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, a precizat IPJ Brăila.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autism copil disparut