x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Băieţelul care a căzut de la etajul 5, al unui bloc din Sibiu este în comă, medicii sunt rezervaţi

Băieţelul care a căzut de la etajul 5, al unui bloc din Sibiu este în comă, medicii sunt rezervaţi

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2024   •   09:04
Băieţelul care a căzut de la etajul 5, al unui bloc din Sibiu este în comă, medicii sunt rezervaţi
Sursa foto: Hepta

Băieţelul care a căzut de la etajul 5 al unui bloc este în comă, cu mai multe traumatisme, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Pediatrie, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, doctorul Ioana Mătăcuţă.

"Pacientul este în comă, hipotermic, intubat şi ventilat mecanic, dar stabil hemodinamic. A fost internat în secţia ATI şi se continuă investigaţiile. Prognosticul la acest moment este rezervat", a precizat Ioana Mătăcuţă.

Copilul a fost transportat joi dimineaţa în stare gravă la Spitalul de Pediatrie după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Un echipaj SMURD cu medic intervine de urgenţă pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Acesta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment. 

Știre inițială: Un băiat în vârstă de 3 ani a căzut, joi dimineața, de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD în stare critică.

Potrivit ISU Sibiu, un echipaj SMURD cu medic intervine de urgență pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil căzut de la înălțime.

Esre vorba despre un băiat în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil.

Copilul a suferit multiple traumatisme severe.

Echipajul medical l-a intubat, băiatul fiind inconștient.

Aceasta va fi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie.

Accidentul a avut loc la ora 08.22. Polițiștii din Sibiu au fost sesizați cu privire la faptul că este un băiat inconștient, pe un trotuar de pe strada Bârsei. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil cazut etaj