x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenție contracronometru

Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenție contracronometru

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2023   •   15:20
Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenție contracronometru
Sursa foto: ISU Botoșani

Un copil de 8 ani, aflat în pericol să se înece în râul Prut, a fost salvat de pompierii botoșăneni, după o intervenție contracronometru. Salteaua pe care acesta se afla a fost luată de vânt și purtată la aproximativ doi kilometri de mal.

„Un copil de 8 ani, aflat în pericol să se înece în râul Prut, a fost salvat de pompierii botoșăneni, după o intervenție contracronometru. Salteaua pe care acesta se afla a fost luată de vânt și purtată la aproximativ doi kilometri de mal. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, la Ștefănești. Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, au ajuns, în cel mai scurt timp, la caz. În mai puțin de cinci minute de la lansarea la apă a ambarcațiunii, pompierii l-au adus pe copil, la mal”, transmite ISU Botoșani.

Potrivit sursei citate, băiatul era doar speriat și a fost preluat de echipajul SAJ.

După ce l-au evaluat și i-au acordat îngrijiri medicale, echipajul medical a decis că nu este nevoie să îl transporte la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: copil salvat inec