x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat de 68 de ani și-a înjunghiat soția în piept

Un bărbat de 68 de ani și-a înjunghiat soția în piept

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   14:15
Un bărbat de 68 de ani și-a înjunghiat soția în piept

Un bărbat de 68 de ani a fost reținut de procurorii din Olt pentru 24 de ore după ce duminică și-a lovit soția cu un lemn în cap și a înjunghiat-o în piept. Femeia a murit.

Duminică seara, IPJ Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția într-o locuință din comuna Teslui.

Din verificările făcute la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict familial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

În urma evenimentului, femeia a murit, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat luni Tribunalului Olt, cu propuneri legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: crima bărbat poliţie injunghiat