x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CRIMĂ înfiorătoare într-un cămin studenţesc din Iași

CRIMĂ înfiorătoare într-un cămin studenţesc din Iași

09 Noi 2015   •   09:32
CRIMĂ înfiorătoare într-un cămin studenţesc din Iași
UPDATE: Prognosticul în cazul studentului înjunghiat în căminul din campusul Târguşor este rezervat, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, medicul coordonator al UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

Potrivit medicului, studentul în vârstă de 20 a fost adus în spital cu multiple răni la nivelul capului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare şi antebraţului.

"A fost internat în clinica de chirurgie, unde a fost intubat, tratat pentru şoc hemoragic şi pentru că a suferit leziuni de căi aeriene. A fost dus în sala de operaţie din cauza unor leziuni la cap, torace şi abdomen, cea mai gravă fiind leziunea la nivel hepatic (ficat-n.r), antebraţ şi arteră radială. Leziunile suferite sunt grave, prognosticul este rezervat. Sperăm ca vârsta să îl ajute să supravieţuiască", a declarat dr. Cimpoeşu.

Conform acesteia, familia studentului urmează să ajungă în cursul acestei zile la spitalul ieşean.

Tânărul este una dintre cei doi studenţi care au fost înjunghiaţi în cursul dimineţii, într-o cameră din căminul C4, din campusul Târguşor, de un coleg. Cealaltă victimă, un student din Republica Moldova, a fost înjunghiată mortal cu mai multe lovituri de cuţit.

Potrivit medicului Diana Cimpoeşu, medicii de la SMURD au constatat că acesta a suferit şi arsuri pe o suprafaţă de aproximativ 10 la sută din corp. Cu toate eforturile depuse, echipajul medical sosit la faţa locului a fost nevoit să constate decesul după aproape o oră de resuscitare.

Atât victimele cât şi agresorul sunt studenţi în primul la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Agresorul a dispărut din camera de cămin, nu înainte de a o incendia. El este căutat de poliţişti şi a fost dat în consemn.

Un student al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi a murit în această dimineaţă în căminul C4 din complexul Tîrguşor Copoul după ce a fost înjunghiat de un coleg de-al său de cameră, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Un altul a ajuns în stare gravă la spital, medicii luptând pentru a-i salva viaţa.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, suspectul principal este un coleg de cameră care a fost identificat şi este acum urmărit.

Scandalul ar fi provenit după consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Studentul rănit e la spital, cu ficatul perforat.

Potrivit bzi.ro, acesta a suferit multiple rani. A fost adus la spital in soc hemoragic, el pierzand foarte mult sange. Medicii sunt extrem de rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Toti sunt studenţi la Facultatea de Economie ki Administrare a Afacerilor. 

×